AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN SHIATSU BEHANDELING

Wil je een afspraak maken met mij? Je kunt bij mij terecht voor een intake sessie (als je overweegt om een opleiding of een cursus te gaan volgen) of voor een serie therapeutische Shiatsubehandelingen.

INTAKE SESSIE

Overweeg je het om deel te gaan nemen aan een cursus of een opleiding bij ons? Je kunt een afspraak maken voor een intake sessie!

Wat houdt het in?

Een intake sessie duurt ruim 1 uur. Je kunt al je vragen stellen en ik zal je een behandeling geven waarin je kunt voelen en ervaren wat Tao Style Shiatsu is. Ik werk door de kleding heen op een massagemat, – tafel en/of -stoel.

Waar vindt het plaats?

Een intake sessie kan in Arnhem of in Wageningen plaats vinden, op di-wo-do middag.

AFSPRAAK MAKEN

Adres in Arnhem: De Wetstraat 24, Arnhem. 7 minuten lopen vanaf achteruitgang van Station Arnhem. Gratis parkeren achter de praktijk met een parkeermunt (geef ik je aan de deur).

Adres is Wageningen: KenKon, Nieuwe Kanaal 11, Wageningen. Te bereiken met een bus vanaf station Ede Wageningen of busstation Wageningen. Gratis parkeren.

Hoeveel kost het?

Een intake sessie kost €90,-.

Let op: Als je binnen 24 uur na een intake sessie je voor een van de opleidingen aanmeldt, wordt het bedrag verrekend met het lesgeld en heb je de sessie dus gratis.

 

EEN THERAPEUTISCHE SHIATSUBEHANDELING

Wil je komen voor een serie therapeutische Shiatsubehandelingen? Dan kun je een afspraak maken voor 4 behandelingen binnen 4 maanden.

Wat houdt het in?

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen in overgang. Meestal gaan de behandelingen om ontspanning en loslaten, ondersteuning van persoonlijke processen en/of voorkomen/herstel van stress en burn out.

Een behandeling duurt ruim 1 uur. Ik werk in de regel door de kleding heen op een massagemat, – tafel en/of -stoel.

Waar vindt het plaats?

Adres: De Wetstraat 24, Arnhem. 7 minuten lopen vanaf achteruitgang van Station Arnhem. Gratis parkeren achter de praktijk met een parkeermunt (geef ik je aan de deur).

Ik geef therapeutische behandelingen alleen op woensdag middag.

Hoeveel kost het?

Een serie van 4 behandelingen kost €360,-.

Ik ben lid van ZHONG en van Shiatsu Vereniging Nederland. Vergoeding van therapeutische behandelingen via aanvullende verzekering is mogelijk.

Garantie

Als je na de eerste behandeling toch niet door wilt gaan krijg je het restbedrag teruggestort. En stel dat je helemaaaal niet tevreden bent: als je dit binnen twee dagen kenbaar maakt dan hoef je de eerste behandeling ook niet te betalen.

 

AFSPRAAK MAKEN

Om een afspraak te maken e-mail naar jaana@handsontao.nl of bel me: 06-10495821.

De intake sessie of de behandelserie wordt vooraf betaald via IDEAL of banktransfer. Nadat we een afspraak hebben gemaakt krijg je een betaal-link toegestuurd.

Wil je gebruik maken van vergoedingen van therapeutische behandelingen? Dan betaal je ook vooraf, maar krijg je vervolgens na elke behandeling een nota die je naar je verzekeraar kunt sturen.

Van harte welkom!

Vraag hier het GRATIS E-BOEK “De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu” aan

Wanneer je het eBoek hierboven bestelt krijg je als bonus de tweewekelijkse ShiatsuTips met handige tips en interessante artikelen over shiatsu, stoelmassage en Chinese Geneeswijze.
Je privacy is gewaarborgd, je adres wordt niet doorgegeven.

Februari 2018: Opleiding tot een erkende TAO Shiatsu Therapeut

Op 23 februari start onze opleiding tot TAO Shiatsutherapeut.
Lees in de studigids alles erover: data, programma etc.