AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN SHIATSU BEHANDELING

Wil je een afspraak maken met mij? Je kunt bij mij terecht voor een intake sessie (als je overweegt om een opleiding of een cursus te gaan volgen) en een Shiatsubehandeling.

INTAKE SESSIE

Overweeg je het om deel te gaan nemen aan een cursus of een opleiding bij ons? Je kunt een afspraak maken voor een intake sessie!

Wat houdt het in?

Een intake sessie duurt ruim 1 uur. Je kunt al je vragen stellen en ik zal je een behandeling geven waarin je kunt voelen en ervaren wat Tao Style Shiatsu is. Ik werk door de kleding heen op een massagemat, – tafel en/of -stoel.

Waar vindt het plaats?

Een intake sessie kan in Arnhem of in Wageningen plaats vinden, op di-wo-do middag.

AFSPRAAK MAKEN

Adres in Arnhem: De Wetstraat 24, Arnhem. 7 minuten lopen vanaf achteruitgang van Station Arnhem. Gratis parkeren achter de praktijk met een parkeermunt (geef ik je aan de deur).

Adres is Wageningen: KenKon, Nieuwe Kanaal 11, Wageningen. Te bereiken met een bus vanaf station Ede Wageningen of busstation Wageningen. Gratis parkeren.

Hoeveel kost het?

Een intake sessie / Shiatsubehandeling kost €90,-.

Let op: Als je binnen 24 uur na een intake sessie je voor een van de opleidingen aanmeldt, wordt het bedrag verrekend met het lesgeld en heb je de sessie dus gratis.

Ik ben lid van ZHONG en van Shiatsu Vereniging Nederland. Vergoeding van therapeutische behandelingen via aanvullende verzekering is mogelijk.

 

AFSPRAAK MAKEN

Om een afspraak te maken e-mail naar jaana@handsontao.nl of bel me: 06-10495821.

De intake sessie of behandeling wordt vooraf betaald via IDEAL of banktransfer. Nadat we een afspraak hebben gemaakt krijg je een betaal-link toegestuurd.

Van harte welkom!

Vraag hier het GRATIS E-BOEK “De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu” aan

Wanneer je het eBoek hierboven bestelt krijg je als bonus de tweewekelijkse ShiatsuTips met handige tips en interessante artikelen over shiatsu, stoelmassage en Chinese Geneeswijze.
Je privacy is gewaarborgd, je adres wordt niet doorgegeven.

21 september 2018: Start van onze Shiatsu opleiding

Op 21 september start onze Shiatsuopleiding weer! Eerst een half jaar op een massagestoel, dan een half jaar op een massagemat werken.