OPEN DAG ZATERDAG 25 juni 2022 BIJ KENKON IN WAGENINGEN van 12.30 tot max 17.30 uur

Past de datum niet? Je kunt je ook aanmelden voor een Open Dag op zondag 4 september 2022 of zondag 22 januari 2023. Je kunt ook een afspraak maken voor een privé sessie https://handsontao.nl/30-min/.

Op 25 juni 2022 opent Hands On Tao Shiatsu Institute haar deuren weer voor een Open Dag met als titel: Ontmoeten!

Ontmoeten van elkaar en ontmoeten van de Hands On Tao behandelmethodiek. Met een programma dat bestaat uit twee onderdelen:

  1. Een praktische stoelmassage workshop ‘Het geheim van Shiatsu’
  2. Een praktische basis Shiatsu workshop ‘Basis Shiatsu en Do In Yoga’

Naast het praktisch werken krijg je een toelichting op de vierjarige opleiding tot Tao Shiatsutherapeut en de kortere (6 maanden) opleiding tot Shiatsu Stoelmasseur

Programma 1: Stoelmassage workshop ‘Het geheim van Shiatsu’ 

Tijdens de workshop ga je letterlijk ervaren hoe verrassend diepgaand een Stoelmassage behandeling gebaseerd op de Hands On Tao methodiek is. We kunnen je er veel over vertellen, over hoe verrijkend en effectief deze behandeling is voor jou en voor je client. Maar het beste is om het zelf aan den lijve te ervaren. Tijdens deze workshop zul je zelf de eerste stappen zetten als Shiatsu stoelmasseur en je zult ervaren hoe het voelt om behandeld te worden. Welkom om deze bijzondere methodiek persoonlijk te ontmoeten!

Tijdens het laatste gedeelte van dit programmaonderdeel vertelt Jaana je over wat je gaat meemaken tijdens de opleidingen tot Shiatsu Stoelmasseur en tot Tao Shiatsu Therapeut.

Als grondlegger van het instituut en de Hands On Tao behandelmethodiek neemt Jaana je tijdens de Stoelmassage workshop mee in het Hands On Tao Shiatsu verhaal: hoe wij onze diepgaande kennis van de Taoïstische inzichten van de Chinese Geeskunde in de afgelopen decennia verweven hebben met moderne Shiatsu massage behandelingen. Hoe de behandelmethodiek jou op een nuchtere, holistische, spirituele wijze laat kijken naar ziekte, gezondheid en genezingsprocessen. Hoe jij vanuit vertrouwen en inzicht en in de verbinding met jezelf en je client leert direct te behandelen en het achteraf in een kader van diagnose te plaatsen.

Maar ook hoe en wat het betekent als Hoofd, Hart en Hara optimaal samenwerken. Wat er gebeurt als je intuïtie, gevoel en kennis in de juiste volgorde en verhouding samenkomen: Dan is het raak en gaat het stromen. Daarvoor zijn veel vlieguren nodig, maar eenmaal dat stadium bereikt zal zowel je client als jezelf de enorme magie van deze behandelwijze ervaren en omarmen.

Programma 2: Workshop Basis Shiatsu en Do In Yoga

Tijdens deze workshop nemen we je mee om te ervaren wat Shiatsu in basis betekent. Je zult met elkaar op een massagemat op de vloer werken.

Shiatsu wordt traditioneel gegeven op een massagemat op de vloer. Het werken op het vloerniveau is voor de ontvanger van de behandeling bijzonder ontspannend. Het voelt veilig en stevig. Voor de behandelaar creëert het een mogelijkheid om het hele lijf makkelijk in te zetten.

Tijdens onze therapeuten opleiding werken we op een massagemat en op een massagestoel. Als je niet op de vloer kunt werken kun je gebruik maken van een massagetafel.

Ontmoeten

De Open Dag is er zeker ook voor de persoonlijke ontmoeting. Wij zijn ervan overtuigd dat een fijne sfeer en plezierige studietijd een belangrijke bijdrage levert aan succesvol studeren. Dat je je thuis voelt bij ons vinden wij heel belangrijk en daarvoor is ontmoeten nodig om te voelen of het klopt, of niet. Voel je welkom om het voor jezelf uit te vinden!

Past de datum van de Open Dag niet in jouw agenda maar wil je toch graag kennismaken? Bel me gerust op 06-10495821.

Jaana

Ps. Ben je 25 juni verhinderd maar wil je wel graag naar een Open Dag? Je kunt je ook aanmelden voor de Open Dag op zondag 4 september 2022 of zondag 22 januari 2023 in Wageningen. Je kunt ook een afspraak maken voor een privé sessie: https://handsontao.nl/30-min/