OPEN DAG ZONDAG 30 AUGUSTUS 2020 BIJ KENKON IN WAGENINGEN

Met inachtneming van de op dat moment geldende Corona maatregelen

Op 30 augustus 2020 opent Hands On Tao Shiatsu Institute haar deuren voor een Open dag met als titel: Ontmoeten!

Ontmoeten van elkaar en ontmoeten van de Hands On Tao behandelmethodiek. Met een programma dat bestaat uit drie onderdelen:

  1. Een praktische stoelmassage workshop ‘Het geheim van Shiatsu’ met een toelichting op de opleiding Shiatsu stoelmasseur (ook onderdeel van de therapeutopleiding);
  2. Een interactieve kennismaking met de unieke Hands On Tao behandelmethodiek;
  3. Een toelichting op de vierjarige opleiding tot Tao Shiatsutherapeut.

Het volgen van de programmaonderdelen 1 en 2 is interessant voor zowel mensen die interesse hebben in de Shiatsu stoelmassage opleiding als in de opleiding tot Tao Shiatsutherapeut. Onderdeel 3 is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in het inhoudelijke programma van de opleiding tot Tao Shiatsutherapeut.

Programma 1: Stoelmassage workshop ‘Het geheim van Shiatsu’ (13.00 – 15.00 uur)

Tijdens de workshop ga je letterlijk ervaren hoe verrassend diepgaand een Stoelmassage behandeling gebaseerd op de Hands On Tao methodiek is. Ik kan je er veel over vertellen, over hoe verrijkend en effectief deze behandeling is voor jou en voor je client. Maar het beste is om het zelf aan den lijve te ervaren. Tijdens deze workshop zul je zelf de eerste stappen zetten als Shiatsu stoelmasseur en je zult ervaren hoe het voelt om behandeld te worden. Welkom om deze bijzondere methodiek persoonlijk te ontmoeten!

Tijdens het laatste gedeelte van dit programmaonderdeel vertel ik je over wat je gaat meemaken tijdens de opleiding tot Shiatsu Stoelmasseur (start medio september 2020). Deze halfjarige opleiding maakt tevens onderdeel uit van het 1e jaar van de 4-jarige Tao Shiatsutherapeut opleiding, die ook medio september 2020 start.

Pauze (15.00 – 15.30 uur)

Programma 2: De ontmoeting met de Hands On Tao behandelmethodiek (15.30 – 16.30 uur)

Als grondlegger van het instituut en de Hands On Tao behandelmethodiek neem ik je mee in ons verhaal: hoe wij onze diepgaande kennis van de Taoïstische inzichten van de Chinese Geeskunde in de afgelopen decennia verweven hebben met moderne Shiatsu massage behandelingen. Hoe de behandelmethodiek jou op een nuchtere, holistische, spirituele wijze laat kijken naar ziekte, gezondheid en genezingsprocessen. Hoe jij vanuit vertrouwen en inzicht en in de verbinding met jezelf en je client leert direct te behandelen en het achteraf in een kader van diagnose te plaatsen.

Maar ook hoe en wat het betekent als Hoofd, Hart en Hara optimaal samenwerken. Wat er gebeurt als je intuïtie, gevoel en kennis in de juiste volgorde en verhouding samenkomen: Dan is het raak en gaat het stromen. Daarvoor zijn veel vlieguren nodig, maar eenmaal dat stadium bereikt zal zowel je client als jezelf de enorme magie van deze behandelwijze ervaren en omarmen.

Pauze (16.30 – 16.45 uur)

Programma 3: De vierjarige opleiding Tao Shiatsutherapeut (16.45 – 17.30 uur)

Als laatste onderdeel van deze Open dag ontvang je een toelichting op het programma van de vierjarige opleiding Tao Shiatsutherapeut. Wat je mag verwachten en waar het programma uit bestaat? Maar vooral ook hoe wij de unieke behandelmethodiek voor jou laten leven. Wat onze visie op leren is om ervoor te zorgen dat je in de praktijk succesvol wordt, voor jezelf en voor je client.

Ontmoeten

De Open dag is er zeker ook voor de persoonlijke ontmoeting. Wij zijn ervan overtuigd dat een fijne sfeer en plezierige studietijd een belangrijke bijdrage levert aan succesvol studeren. Dat je je thuis voelt bij ons vinden wij heel belangrijk en daarvoor is ontmoeten nodig om te voelen of het klopt, of niet. Voel je welkom om het voor jezelf uit te vinden!

Past de datum van de Open dag niet in jouw agenda maar wil je toch graag kennismaken? Bel me gerust op 06-10495821.

Jaana

Ps. Bij een temperatuur boven 30 graden gaat de Open dag niet door….

Ps2. Wij hebben een degelijke Corona reglement en zorgen ervoor dat alles veilig en toch ook weer fijn en ontspannen kan verlopen. Twee weken voor de Open dag zullen we vastleggen welke maatregelen op 30 augustus van toepassing zijn en deze met de deelnemers communiceren.