30 MINUTEN SESSIES, OPEN DAGEN, E-BOEKEN EN GRATIS TRAININGEN

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om een beslissing te nemen over zo iets belangrijks als een opleiding volgen. Er is zo veel keuze. Welke opleiding past nu het beste bij jou? Wat is belangrijk om op te letten bij het maken van een keuze? Aantal lesdagen? Prijs? Aantal jaren? De docenten? De stijl? De lokatie? Diploma’s?

Om je te ondersteunen bij je keuze heb ik allerlei gratis producten en mogelijkheden voor je om kennis te maken met onze opleiding. Vaak weet je al wel snel of het bij je past. Vaak weet je het al lang vordat je het weet. Duik er in en volg je buik!

Als je een van de gratis producten bestelt kom je automatisch op onze ShiatsuTips mailingslijst en krijg je regelmatig post met tips, info en artikelen over interessante onderwerpen. Als je dat niet wilt kun je makkelijk onderaan de ShiatsuTips je afmelden.

Zie trouwens ook de blog! Daar zijn veel artikelen die een goed beeld geven over wat je te wachten staat als je voor onze opleiding kiest.

Bestel hier de Studiegids 2019-2020:

Programma en overzicht van de opleidingen en de cursussen.

Bestel hier het gratis e-boek

De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu

Bestel hier het gratis e-boek

De 9 fouten die masseur te vaak maken

Bestel hier het artikel: “300 jaar”

Je kunt hier het artikel “300 jaar; het ontstaan van een stijl” bestellen. Over waarom je wel en waarom je niet Chinese geneeswijze zou willen studeren als een Shiatsu behandelaar.

Maak een afspraak voor een 30 minuten sessie per Skype of telefoon

Samen gaan we kijken waar jij naar toe wilt en of Hands On Tao je daarin kan helpen; een sessie waar je sowieso veel aan gaat hebben.

OPEN DAG: EEN GRATIS WORKSHOP

Op zaterdagmiddag 27 juni 2020 kun je meedoen aan de Workshop “Het Geheim Van Shiatsu” tijdens onze Open Dag bij KenKon in Wageningen. Speciaal voor mensen die interesse hebben in onze Opleiding tot TAO Shiatsu Therapeut of Opleiding Shiatsu Stoelmassage.

OPEN DAG: EEN BEHANDELING ONDERGAAN

Op 27 juni 2020 geven we ook Shiatsu behandelingen op donatiebasis bij KenKon in Wageningen. Alle donaties gaan naar ons goede doel ShowerPower.