30 MINUTEN SESSIES, OPEN DAGEN, E-BOEKEN EN GRATIS TRAININGEN

Een opleiding starten is een groot besluit. Het vraagt investeringen in tijd, energie en geld. Wij zijn ervan overtuigd dat een fijne studietijd een belangrijke bijdrage levert aan succesvol studeren. Daarom geven we jou graag door onderstaand gratis aanbod een inkijk in onze wereld en ons instituut om te beoordelen of onze visie, identiteit en aanbod bij jou ‘past’.

Als je een van de gratis producten bestelt kom je automatisch op onze ShiatsuTips mailingslijst. Je ontvangt dan regelmatig post met tips, info en artikelen over interessante onderwerpen. Als je dat niet meer wenst kun je het eenvoudig stopzetten door je af te melden.

Open Dag 5 februari vanaf 12.30 uur (meld je van tevoren aan!)

Op zaterdagmiddag 5 februari 2022 kun je in Wageningen meedoen aan de stoelmassage workshop “Het Geheim Van Shiatsu” en aan de shiatsu workshop “Basis Shiatsu en Do In Yoga”. Je krijgt informatie over onze 4 jarige shiatsutherapeuten opleiding en over de Stoelmassage opleiding. Je kunt de sfeer proeven en shiatsu en stoelmassage aan den lijve ervaren. Welkom bij onze Open Dag!

De eerstvolgende is op 25 juni 2022.

Gratis E-boek: Kyo en Jitsu

Een van onze studenten schreef een scriptie over Kyo en Jitsu (Zen Shiatsu Meridiaandiagnostiek). Hier te bestellen als een gratis E-boek. Veel verhelderende informatie over Shiatsu en meridianen.

Videoserie Blijf Erbij

Een serie video’s met meditatie oefeningen om je te steunen in moeilijke tijden… of gewoon zo maar.

Het gratis Shiatsu e-boek

“De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu”

Het gratis masseurs e-boek

“De 9 fouten die masseur te vaak maken”

Het artikel: “300 jaar”

Je kunt hier het artikel “300 jaar; het ontstaan van een stijl” bestellen. Over waarom je wel en waarom je niet Chinese geneeswijze zou willen studeren als een Shiatsu behandelaar.

30 minuten sessie per Skype of telefoon

Samen gaan we kijken waar jij naar toe wilt en of Hands On Tao je daarin kan helpen; een sessie waar je sowieso veel aan gaat hebben.