30 MINUTEN SESSIES, OPEN DAGEN, E-BOEKEN EN GRATIS TRAININGEN

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om een beslissing te nemen over zo iets belangrijks als een opleiding volgen. Er is zo veel keuze. Welke opleiding past nu het beste bij jou? Wat is belangrijk om op te letten bij het maken van een keuze? Aantal lesdagen? Prijs? Aantal jaren? De docenten? De stijl? De lokatie? Diploma’s?

Om je te ondersteunen bij je keuze heb ik allerlei gratis producten en mogelijkheden voor je om kennis te maken met onze opleiding. Vaak weet je al wel snel of het bij je past. Vaak weet je het al lang vordat je het weet. Duik er in en volg je buik!

Zie trouwens ook de blog! Daar zijn veel artikelen die een goed beeld geven over wat je te wachten staat als je voor onze opleiding kiest.

OPEN DAG

Op zaterdagmiddag 29 juni kun je meedoen aan een gratis Shiatsu Stoelmassage Workshop tijdens onze Open Dag bij KenKon in Wageningen. Speciaal voor mensen die interesse hebben in onze Stoelmassage opleiding of Masterclass.

Bestel hier de Studiegids 2019:

Programma en overzicht van de opleidingen en de cursussen.

Bestel Studiegids 2019 (op papier):

Wil je een Studiegds op papier? Stuur een email naar jaana@handsontao.nl met je naam en adresgegevens.

Bestel hier het gratis e-boek

De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu

Bestel hier het gratis e-boek

De 9 fouten die masseur te vaak maken

Bestel hier het artikel: “300 jaar”

Je kunt hier het artikel “300 jaar; het ontstaan van een stijl” bestellen. Over waarom je wel en waarom je niet Chinese geneeswijze zou willen studeren als een Shiatsu behandelaar.

Een behandeling ondergaan

In de middag van zaterdag 29 juni 2019 geven we ook gratis Shiatsu behandelingen op donatiebasis bij KenKon in Wageningen. Alle donaties gaan naar een goed doel.

Open Workshop tijdens de Open Week van KenKon

In september 2019 kun je deelnemen aan een Open Stoelmassage Workshop bij KenKon in Wageningen. Je kunt zo binnen komen lopen, maar het is fijn als je van tevoren laat weten dat je komt. De datum wordt later bekendgemaakt.

Maak een afspraak voor een 30 minuten sessie per Skype of telefoon

Samen gaan we kijken waar jij naar toe wilt en of Hands On Tao je daarin kan helpen; een sessie waar je sowieso veel aan gaat hebben.