30 MINUTEN SESSIES, OPEN DAGEN, E-BOEKEN EN GRATIS TRAININGEN

Een opleiding starten is een groot besluit. Het vraagt investeringen in tijd, energie en geld. Wij zijn ervan overtuigd dat een fijne studietijd een belangrijke bijdrage levert aan succesvol studeren. Daarom geven we jou graag door onderstaand gratis aanbod een inkijk in onze wereld en ons instituut om te beoordelen of onze visie, identiteit en aanbod bij jou ‘past’.

Als je een van de gratis producten bestelt kom je automatisch op onze ShiatsuTips mailingslijst. Je ontvangt dan regelmatig post met tips, info en artikelen over interessante onderwerpen. Als je dat niet meer wenst kun je het eenvoudig stopzetten door je af te melden.

Open dag 30 augustus vanaf 13 uur (meld je van tevoren aan!)

Op zondagmiddag 30 augustus 2020 kun je meedoen aan de stoelmassage workshop “Het Geheim Van Shiatsu”, je kunt deelnemen aan een interactieven kennismaking met onze behandelmethodiek en je kunt informatie krijgen van onze Shiatsu stoelmassage opleiding en onze 4 jarige Tao shiatsutherapeuten opleiding. Welkom bij onze Open dag!

Videoserie Blijf Erbij

Een serie video’s met meditatie oefeningen om je te steunen tijdens de Corona crisis… en ook daarna

Het gratis e-boek

“De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu”

Het gratis e-boek

“De 9 fouten die masseur te vaak maken”

Het artikel: “300 jaar”

Je kunt hier het artikel “300 jaar; het ontstaan van een stijl” bestellen. Over waarom je wel en waarom je niet Chinese geneeswijze zou willen studeren als een Shiatsu behandelaar.

30 minuten sessie per Skype of telefoon

Samen gaan we kijken waar jij naar toe wilt en of Hands On Tao je daarin kan helpen; een sessie waar je sowieso veel aan gaat hebben.