30 MINUTEN SESSIES, OPEN DAGEN, E-BOEKEN EN GRATIS TRAININGEN

Een opleiding starten is een groot besluit. Het vraagt investeringen in tijd, energie en geld. Wij zijn ervan overtuigd dat een fijne studietijd een belangrijke bijdrage levert aan succesvol studeren. Daarom geven we jou graag door onderstaand gratis aanbod een inkijk in onze wereld en ons instituut om te beoordelen of onze visie, identiteit en aanbod bij jou ‘past’.

Als je een van de gratis producten bestelt kom je automatisch op onze ShiatsuTips mailingslijst. Je ontvangt dan regelmatig post met tips, info en artikelen over interessante onderwerpen. Als je dat niet meer wenst kun je het eenvoudig stopzetten door je af te melden.

Onze Corona Proef Open Dag 20 juni vanaf 12 uur (meld je van tevoren aan!)

Op zondagmiddag 20 juni 2021 kun je in Wageningen meedoen aan de stoelmassage workshop “Het Geheim Van Shiatsu” en aan de shiatsu workshop “Basis Shiatsu en Do In Yoga”. Je krijgt informatie over onze 4 jarige shiatsutherapeuten opleiding en over de Stoelmassage opleiding. Je kunt de sfeer proeven en shiatsu en stoelmassage aan den lijve ervaren. Welkom bij onze Corona proef Open dag!

De eerstvolgende is op 22 augustus 2021.

Videoserie Blijf Erbij

Een serie video’s met meditatie oefeningen om je te steunen tijdens de Corona crisis… en ook daarna

Het gratis e-boek

“De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu”

Het gratis e-boek

“De 9 fouten die masseur te vaak maken”

Het artikel: “300 jaar”

Je kunt hier het artikel “300 jaar; het ontstaan van een stijl” bestellen. Over waarom je wel en waarom je niet Chinese geneeswijze zou willen studeren als een Shiatsu behandelaar.

30 minuten sessie per Skype of telefoon

Samen gaan we kijken waar jij naar toe wilt en of Hands On Tao je daarin kan helpen; een sessie waar je sowieso veel aan gaat hebben.