OPEN DAG: EEN WORKSHOP

Op zaterdagmiddag 27 juni 2020 kun je meedoen aan de Workshop “Het Geheim Van Shiatsu” tijdens onze Open Dag. Speciaal voor mensen die interesse hebben in onze Shiatsu Opleiding of onze Opleiding Shiatsu Stoelmassage.

30 MINUTEN SESSIES, OPEN DAGEN, E-BOEKEN EN GRATIS TRAININGEN

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om een beslissing te nemen over zo iets belangrijks als een opleiding volgen. Er is zo veel keuze. Welke opleiding past nu het beste bij jou? Wat is belangrijk om op te letten bij het maken van een keuze? Aantal lesdagen? Prijs? Aantal jaren? De docenten? De stijl? De lokatie? Diploma’s?

Om je te ondersteunen bij je keuze heb ik allerlei gratis producten en mogelijkheden voor je om kennis te maken met onze opleiding. Vaak weet je al wel snel of het bij je past. Vaak weet je het al lang vordat je het weet. Duik er in en volg je buik!

Als je een van de gratis producten bestelt kom je automatisch op onze ShiatsuTips mailingslijst en krijg je regelmatig post met tips, info en artikelen over interessante onderwerpen. Als je dat niet wilt kun je makkelijk onderaan de ShiatsuTips je afmelden.

Zie trouwens ook de blog! Daar zijn veel artikelen die een goed beeld geven over wat je te wachten staat als je voor onze opleiding kiest.

Bestel hier de videoserie Blijf Erbij

Een serie video’s met meditatie oefeningen om je te steunen tijdens de Corona crisis… en ook daarna

Bestel hier het gratis e-boek

De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu

Bestel hier het gratis e-boek

De 9 fouten die masseur te vaak maken

Bestel hier het artikel: “300 jaar”

Je kunt hier het artikel “300 jaar; het ontstaan van een stijl” bestellen. Over waarom je wel en waarom je niet Chinese geneeswijze zou willen studeren als een Shiatsu behandelaar.

Maak een afspraak voor een 30 minuten sessie per Skype of telefoon

Samen gaan we kijken waar jij naar toe wilt en of Hands On Tao je daarin kan helpen; een sessie waar je sowieso veel aan gaat hebben.