TAO MEDITATIE PAKKET; VOOR DAGELIJKSE INSPIRATIE

Wil je 20 dagen lang elke dag een nieuwe, inspirerende Tao meditatie ontvangen?

Voor elke dag een andere meditatie of oefening om je te inspireren en te centreren.

In dit pakket heb ik verschillende lichaamsgericht meditatie oefeningen verzameld die wij in onze shiatsu opleiding gebruiken om te leren om een goede shiatsubehandelaar te worden; een shiatsu behandelaar worden begint immers bij jezelf.

De oefeningen zijn ook geschikt voor mensen die helemaal geen shiatsubehandelaar zijn of willen worden. Shiatsu is een leefwijze, de oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk.

naar huis

UITNODIGING

Zoek je een dagelijks moment van verstilling?

Deze meditaties en oefeningen zijn een uitnodiging tot zelfonderzoek en bewuste aanwezigheid en gaan allemaal uit van Taoistische basisprincipes; de 5 elementen, Yin en Yang en Qi, Wu Wei, observeren zonder oordeel, accepteren van dat wat er is, gewoon zijn met alles wat er is.

In Taoïsme wordt gezegd: leef een eenvoudig leven en doe dagelijks je oefeningen. Dit pakket is bedoeld als steun in de rug voor dat dagelijkse oefenen.

ALLES BIJ ELKAAR

Mensen die bij mij op de les zitten of hebben gezeten zullen veel van de oefeningen herkennen.

Sommige ervan zijn ook al eerder gepubliceerd op Hands On Tao website, Facebook, Youtube, ShiatsuTips of elders.

Hoe dan ook heb je met dit pakket alles bij elkaar en kun je er steeds dat uithalen wat je wil. Om te beginnen kun je de dagelijkse volgorde volgen en elke dag je laten verrassen. En daarna heb je de verzameling voor jezelf.

INSCHRIJVEN

Wanneer je je inschrijft start er een flow waarbij er 20 dagen lang elke dag een nieuwe Tao meditatie oefening voor jou vrijkomt. Soms van een paar minuten, soms van een uur. Laat je inspireren om dagelijks een tijdje stil te staan bij je lijf, je hart en je gedachtes!

Als je met de 20 oefeningen klaar bent kun je van voren af aan beginnen. De oefeningen blijven voor je toegankelijk voor zolang Hands On Tao bestaat; en daarna ook want je kunt ze ook op je eigen computer overzetten.

INVESTERING

De investering voor deze 20 dagen  Tao Meditatie Pakket bedraagt €29,50

Als je lijf je lief is zal het blij worden van deze oefeningen! Veel plezier ermee!

WAT ZEGGEN DE DEELNEMERS?