ONLINE  MINI MERIDIAANCURSUS

Leer de meridianen kennen

In Shiatsu werken we met “meridianen”; krachtlijnen in de lengterichting van het lichaam, die verschillende delen van het lijf met elkaar verbinden.

Wil je weten wat meridianen zijn? Wil je ze (anders) leren kennen?

Bestel dan deze Mini Meridiaancursus!

Je leert het meridiaansysteem kennen en begrijpen op een manier die “de mist rondom het alternatieve laat oplossen”.

De cursus bestaat uit 5 lessen; dagelijks ontvang je een nieuwe les per e-mail.

Als je onderweg vragen hebt kun je me altijd mailen.

Meridiaancursus

Heel erg bedankt voor de meridiaancursus! De creatieve manier waarop jij het helder maakt is uniek! Het leert voor mij een stuk prettiger en makkelijker.
– Sandra Leijnse

DACHT JE ALTIJD DAT MERIDIAANLEER EEN INGEWIKKELD STUKJE THEORIE IS?

Na deze cursus weet je beter!

Deze cursus is een voorbeeld van hoe je op een praktische en eenvoudige manier met Chinese geneeswijze om kunt gaan zonder aan diepte te verliezen.

EEN NIEUWE MANIER VAN KIJKEN

Deze training is geweldig als eerste kennismaking met meridianen. Het geeft een helder overzicht en diep inzicht in het meridiaansysteem waar deelnemers steeds weer heel blij mee zijn.

Het is ook heel interessant voor mensen met ervaring, want op deze manier heb je de meridianen waarschijnlijk nog niet bekeken. Laat je verrassen!

Ben je een masseur, acupuncturist of een andere soort therapeut die werkt met meridianen? Je cliënten willen vaak weten wat meridianen nu eigenlijk zijn; na deze cursus weet je hoe je het ze duidelijk kan maken!

Wat een leuke training… heerlijk korte lessen maar des te begrijpelijk.  Leuke voorbeelden die mij ook weer wat te leren gaf. 
– Monique Rensen

Zelfs ik, als shiatsu-therapeut heb er nog leuke dingen uit kunnen halen om mijn cliënten wat duidelijkheid te kunnen verschaffen over de meridianenleer.
– Jan Peters

De opzet is leuk, eenvoudig en makkelijk. Ondanks dat ik bekend ben met de meridiaanleer heb ik toch geleerd van deze cursus.
– Monique Rensen

Ik heb de 5 lessen van de Meridiaancursus met groot genoegen gelezen. Het leest erg makkelijk weg en door de praktische tips (o.a. de ezelsbruggetjes) kan ik het ook beter onthouden.
– Edward

Wat een heerlijk document!
– Janna Cruiming-Bolhuis

Deze meridiaancursus is een echte aanrader!
– Joost van Schreuders

ONLINE CURSUS MERIDIAANLEER

  • Leuke en pakkende uitleg

  • Het verhoogt je nieuwsgierigheid
  • Het geeft je een nieuwe blik op meridianen

  • Interessante visie en kennis

  • Toegankelijk geschreven

  • Helder met kapstokken die het makkelijk maken om het te onthouden

Top. Ga zo door, je laat de mist voor menigeen rond de alternatieve geneeswijze leuk oplossen.
– Jan Peters

JE INVESTERING

Je investering voor de Mini Meridiaancursus is €29,50. Als je op de bestelknop drukt kun je via IDEAL betalen en komt het eerste les al direct naar je toe.

Daarna krijg je nog 4 keer dagelijks 1 nieuwe les in je e-mailbox. Totaal 5 lessen. En na die 5 lessen ken je de meridianen. En begrijp je hoe het meridiaansysteem in elkaar zit.

Vraag hier het GRATIS E-BOEK “De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu” aan

Wanneer je het eBoek hierboven bestelt krijg je als bonus de tweewekelijkse ShiatsuTips met handige tips en interessante artikelen over shiatsu, stoelmassage en Chinese Geneeswijze.
Je privacy is gewaarborgd, je adres wordt niet doorgegeven.