AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN SHIATSU (STOELMASSAGE) BEHANDELING

Je bent van harte welkom voor Shiatsu (stoelmassage) behandelingen bij mij, de enige echte meest doorgewinterde Finse stoelmassage specialist in Nederland, Jaana Siltasalmi. Ik ben een shiatsubeoefenaar in hart en nieren met tientallen jaren ervaring. Naast het leiding geven aan Hands On Tao Shiatsu Institute geef ik behandelingen overdag op dinsdagen op de Velperweg in Arnhem.

Wat is het?

Een Shiatsu stoelmassage behandeling is ontspannend, verkwikkend, verzachtend en helpend. Je zit in een massagestoel naar voren geleund. Je krijgt een heerlijke, therapeutische shiatsubehandeling van 30 minuten, gericht op je specifieke klachten, wensen en situatie.

Naast een massagestoel werk ik ook op een massagetafel of op de grond. Ik doe oefeningen met de mensen, meditaties, gesprekken. Allemaal op maat en in het moment samen bepaald. Elke behandeling is anders. Elke behandeling is een verrassing.

De basis behandeling is 30 minuten maar je kunt ook een dubbele behandeling boeken, 60 minuten dus.

Bekijk de video als kennismaking! Het gaat over de stoelmassage behandelingen die ik in bedrijven gegeven heb en de stoelmassage opleiding die ik verzorg. Het geeft een goed beeld van mij als behandelaar en van stoelmassage als behandelmethode.

Wie ben ik?

Ik ben Jaana Siltasalmi, van oorsprong ben ik een Finse. Shiatsu is in mijn leven sinds 1985, dat wil zeggen: bijna 40 jaar.

Stoelmassage is mijn grote liefde. Ik hou van de korte (30 minuten) behandelingen met veel zeggingskracht en sterke to-the-point gehalte.
Wat ik als behandelaar beoog is ruimte te maken om samen naar jouw lijf te luisteren. Wat is er nodig? Wat wil er gebeuren? Wat wil het lijf?

Mijn behandelingen zijn eenvoudig, individueel passend, ontspannend en therapeutisch doorwerkend. Ik werk op het snijvlak tussen lichaam en geest. Ik zie shiatsu meer als een levenswijze dan als een geneeswijze. Een behandeling brengt ontspanning en klachtvermindering, maar is ook een uitnodiging tot zelfonderzoek….. en soms puur voor moeiteloze ontspannen tijdloosheid.

Ik werk al bijna 30 jaar professioneel als Shiatsu therapeut en docent. Tussen 2001 en 2011 gaf ik als stoelmasseur 10 duizenden behandelingen in grote bedrijven. Sinds 2002 verzorg ik een vakopleiding Shiatsu stoelmassage die in de loop der jaren uitgegroeid is tot een erkende 4 jarige opleiding tot Shiatsu therapeut.

Voor wie is het?

Als je lijf je lief is zal het blij worden van Shiatsu!

Shiatsu is werken aan gezond lichaam en ontspannen geest. Je hoeft geen specifieke klachten te hebben, je kunt gewoon komen voor ontspanning. Maar je kunt ook komen als je ondersteuning zoekt bij klachten of persoonlijke processen. (In het geval van serieuzere klachten wil ik graag dat je eerst contact opneemt met je huisarts en vraagt of een Shiatsu behandeling wel geschikt voor je is.)

De kracht van stoelmassage ligt in de herhaling. Omdat behandelingen kort en toegankelijk zijn is het makkelijk om regelmatig terug te komen om je lijf en mind een boost te geven.

Let op: Als je een kennismakingsbehandeling boekt omdat je interesse in onze opleidingen hebt, kun je ook een dubbele tijd reserveren! Gebruik voor de tweede (aansluitende) afspraak de service: gratis telefonische sessie, dan is de tweede helft gratis, ook al is het dan niet telefonisch maar live ter plekke.

Waar vindt het plaats?

Home of Zen, Velperweg 95, 6824 HH Arnhem. Een prachtige behandelplek!

Home of Zen heeft een eigen parkeerplaats achter het gebouw en twee plekken voor. Als dat allemaal vol is, is er ook genoeg gratis parkeergelegenheid  in de buurt.

Bus stopt dichtbij. Het is 10 minuten met de bus en een kwartier met de fiets van station Arnhem.

Wat is je investering?

30 minuten Shiatsu stoelmassage €45,-.
60 minuten (een dubbele boeking) €90,-
Strippenkaart voor 10 behandelingen €405,- (=je betaalt 9, je krijgt 10).

Je kunt een afspraak maken via de online bookingssysteem hieronder.
Je kunt ook persoonlijk een afspraak met mij maken via e-mail of telefoon.
Je kunt een strippenkaart kopen en vervolgens in het boekingssysteem 10 afspraken boeken.

Behandelingen die binnen 24 voor start geannuleerd worden, worden in rekening gebracht.

Wordt het vergoed?

De behandelingen worden door de meeste verzekeraars vanuit de aanvullende polis vergoed. Klik HIER voor de lijst van verzekeraars.

Heb je vragen? Wil je eerst iets met me bespreken? Of wil je gewoon persoonlijk de afspraak maken en niet via het online systeem?

Je kunt me altijd bellen of mailen!

Tel. 06-10495821
E-mail: jaana@handsontao.nl