AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN INTAKE BEHANDELING, TELEFONISCHE SESSIE, PRIVÉ LES OF BEHANDELING

Je bent van harte welkom voor een intake behandeling, een telefonische sessie, een privé les of een een Shiatsu (stoelmassage) behandeling,.

Een intake behandeling

Zit je te denken om deel te gaan nemen aan een van onze trainingen? En wil je eerst meemaken wat shiatsu is? Of wil je kennis maken met mij, Jaana?

Je kunt een afspraak maken voor een intake behandeling in Arnhem. Je kunt kiezen voor half uur of een uur.

Telefonische sessie

Je kunt ook een afspraak maken voor een (gratis) telefonische sessie van een half uur.

Prive les of behandeling

Ben je student bij ons? Je kunt een afspraak maken voor een privé les, een inhaal les of een behandeling voor jezelf.

Een shiatsu (stoelmassage) behandeling

Ook als je geen student bij ons bent of wil worden kun je een afspraak maken voor een behandeling. Je kunt een afspraak maken voor 30 minuten shiatsu stoelmassage. Of 60 minuten waarbij je op een massagestoel en/of massagetafel en/of massagemat behandeld wordt.

Zijn er geen voor jou passende tijden meer beschikbaar in de online agenda? Neem contact met me op! Zeker voor een telefonische sessie kan het ook op een ander moment. jaana@handsontao.nl / tel. 06-10495821

Wie ben ik?

Ik ben Jaana Siltasalmi, hoofddocent en eigenaar van Hands On Tao. Van oorsprong ben ik een Finse. Shiatsu is in mijn leven sinds 1985, dat wil zeggen: bijna 40 jaar. Ik heb tienduizenden behandelingen gegeven en les geef ik al sinds 1989.

Shiatsu wordt traditioneel op een massagemat op de vloer gegeven maar de shiatsu principes kun je in alle uitgangsposities toepassen. Ik werk zelf graag met een massagestoel. Ik hou van de korte (30 minuten) behandelingen met veel zeggingskracht en sterke to-the-point gehalte.

Shiatsu zie ik niet zo zeer als een ‘geneeswijze’, meer als een ‘leefwijze’. Een shiatsubehandelaar, tenminste een Hands On Tao shiatsubehandelaar,  is niet gefocused op het genezen van klachten of oplosssen van problemen. We zijn in elk geval op geen enkele manier een vervanging van de reguliere geneeswijze. Wij zijn op een hele andere vlak bezig.

 

Wat is Hands On Tao Shiatsu?

Het is lichaamsbewsutzijn waar Hands On Tao shiatsu in eerste plaats over gaat. Een Hands On Tao shiatsubehandeling helpt je om je eigen lijf te voelen, om naar je eigen lijf te luisteren. Het helpt je om je lijf te laten stromen, om te genieten van je lijf, genieten van het feit dat je leeft. Shiatsu is een ode aan het lijf en ode aan het leven.

Een shiatsubehandeling is troostend en ondersteunend, zowel voor lichaam als geest. Het kan puur wellness en ontspanning zijn, of het kan gericht zijn op de ongemakken van het lijf, maar op zijn best is het gericht op het ondersteunen van innerlijke processen. De samenhang van lichaam en geest. Daar gaat het vooral om. Hoe kun je via je lijf jezelf beter leren kennen? Hoe kun je beter voor jezelf leren zorgen? Hoe kan het lijf je vertellen wat de beste volgende stap is?

In de basis gaat het om accepteren van dat wat er is. Niet weglopen voor de feiten. Zien wat er is. Voelen wat er is. Begrijpen wat er is. En van daaruit openen voor nieuwe mogelijkheden.

In het ultieme geval kun je als behandelaar op een onbewaakt moment in de behandeling “Het Echte” raken. Dat wat altijd verborgen blijft, wat kwetsbaar is, wat aan de wortel van al het ongemak en twijfel zit. Al is het maar een klein momentje, dat je het echte mag raken, toch zal het een onwisbaar indruk maken. Zowel bij degene die de behandeling krijgt als degene die het geeft. Dat is de kern van shiatsu. Daar doe ik het voor. Het mogen raken van het echte.

Voor wie is het?

In eerste instantie geef ik behandelingen aan mensen die overwegen om een training bij ons te volgen en aan onze studenten die aan hun eigen processen willen werken.

Wil je gewoon een behandeling of een serie behandelingen zonder dat je van plan bent om een training te volgen? Dan kan het ook! De behandelingen kun je zien als ontspannende, leerzame en bewegende lichaamsgerichte ondersteuning van persoonlijke processen; en als als een perfecte break binnen een stressvolle (werk)dag. Heerlijk en toch functioneel.

Vooral mensen met (dreigende of herstellende) burn out en allerlei soorten langdurige vermoeidheids- en stressklachten kunnen veel profijt hebben van de behandelingen.

Waar vindt het plaats?

Home of Zen, Velperweg 95, 6824 HH Arnhem. Een prachtige behandelplek!

Home of Zen heeft een eigen parkeerplaats achter het gebouw en twee plekken voor. Als dat allemaal vol is, is er ook genoeg gratis parkeergelegenheid  in de buurt.

Bus stopt dichtbij. Het is 10 minuten met de bus en een kwartier met de fiets van station Arnhem.

Wat is je investering?

30 minuten Shiatsu stoelmassage €45,-.
60 minuten behandeling of privé les (een dubbele boeking) €90,-
60 minuten intake (+/-30 minuten behandeling, de rest gesprek) €45,-

Je kunt een afspraak maken via de online bookingssysteem hieronder.
Je kunt ook persoonlijk een afspraak met mij maken via e-mail of telefoon.

Als je een intake behandeling boekt, boek eerst half uur betaalde behandeling en aansluitend een half uur gratis sessie (als je gaat boeken kun je kiezen uit verschillende soorten).

Behandelingen die binnen 24 voor start geannuleerd worden, worden in rekening gebracht.

Zijn er geen voor jou passende tijden meer beschikbaar in de online agenda? Neem contact met me op! Zeker voor een telefonische sessie kan het ook op een ander moment. jaana@handsontao.nl / tel. 06-10495821

Of neem contact met mij op voor een afspraak!

Je kunt me altijd bellen of mailen!

Tel. 06-10495821
E-mail: jaana@handsontao.nl