AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN INTAKE BEHANDELING, TELEFONISCHE SESSIE, PRIVÉ LES OF BEHANDELING

Je bent van harte welkom voor een intake behandeling, een telefonische sessie, een privé les of een een Shiatsu (stoelmassage) behandeling,.

Een intake behandeling

Zit je te denken om deel te gaan nemen aan een van onze trainingen? En wil je eerst meemaken wat shiatsu is? Of wil je kennis maken met mij, Jaana?

Je kunt een afspraak maken voor een intake behandeling in Arnhem. Je kunt kiezen voor half uur of een uur.

Telefonische sessie

Je kunt ook een afspraak maken voor een (gratis) telefonische sessie van een half uur.

Prive les of behandeling

Ben je student bij ons? Je kunt een afspraak maken voor een privé les, een inhaal les of een behandeling voor jezelf.

Gewoon een behandeling

Ook als je geen student bij ons bent of wil worden kun je een afspraak maken voor een behandeling; neem dan eerst contact met me op via jaana@handsontao.nl of 06-10495821..

Wie ben ik?

Ik ben Jaana Siltasalmi, hoofddocent en eigenaar van Hands On Tao. Van oorsprong ben ik een Finse. Shiatsu is in mijn leven sinds 1985, dat wil zeggen: bijna 40 jaar. Ik heb tienduizenden behandelingen gegeven en les geef ik al sinds 1985.

Shiatsu wordt traditioneel op een massagemat op de vloer gegeven maar de shiatsu principes kun je in alle uitgangsstaties toepassen. Ik werk zelf graag met een massagestoel. Ik hou van de korte (30 minuten) behandelingen met veel zeggingskracht en sterke to-the-point gehalte.

Shiatsu zie ik niet zo zeer als een ‘geneeswijze’, meer als een ‘leefwijze’. Een shiatsubehandelaar, zoals ik het zie en zoals ik het aan anderen wil leren, is niet gefocused op het genezen van klachten of oplosssen van problemen. We zijn in elk geval op geen enkele manier een vervanging van de reguliere geneeswijze. Een shiatsubehandelaar is op een hele andere vlak bezig.

Het is lichaamsbewsutzijn waar shiatsu in eerste plaats voor mij over gaat. Een shiatsubehandeling helpt je om je eigen lijf te voelen, om naar je eigen lijf te luisteren. Het helpt je om je lijf te laten stromen, om te genieten van je lijf, genieten van het feit dat je leeft. Shiatsu is een ode aan het lijf en ode aan het leven.

Een shiatsubehandeling is troostend en ondersteunend, zowel voor lihcaam als geest. Het kan puur wellness en ontspanning zijn, of het kan gericht zijn op de ongemakken van het lijf, maar op zijn best is het, wat mij betreft, gericht op het ondersteunen van innerlijke processen. De samenhang van lichaam en geest. Daar gaat het voor mij vooral om. Hoe kun je via je lijf jezelf beter leren kennen? Hoe kun je beter voor jezelf leren zorgen? Hoe kan het lijf je vertellen wat de beste volgende stap is?

In de basis gaat het om accepteren van dat wat er is. Niet weglopen voor de feiten. Zien wat er is. Voelen wat er is. Begrijpen wat er is. En van daaruit openen voor nieuwe mogelijkheden.

In het ultieme geval kun je als behandelaar op een onbewaakt moment in de behandeling “Het Echte” raken. Dat wat altijd verborgen blijft, wat kwetsbaar is, wat aan de wortel van al het ongemak en twijfel zit. Al is het maar een klein momentje, dat je het echte mag raken, toch zal het een onwisbaar indruk maken. Zowel bij degene die de behandeling krijgt als degene die het geeft. Dat is de kern van shiatsu. Daar doe ik het voor. Het mogen raken van het echte.

Voor wie is het?

In eerste instantie geef ik behandelingen aan mensen die overwegen om een training bij ons te volgen en aan onze studenten die aan hun eigen processen willen werken.

Wil je gewoon een behandeling of een serie behandelingen zonder dat je van plan bent om een training te volgen? Dan kan het ook, neem dan persoonlijk contact met me op voor een afspraak!

Waar vindt het plaats?

Home of Zen, Velperweg 95, 6824 HH Arnhem. Een prachtige behandelplek!

Home of Zen heeft een eigen parkeerplaats achter het gebouw en twee plekken voor. Als dat allemaal vol is, is er ook genoeg gratis parkeergelegenheid  in de buurt.

Bus stopt dichtbij. Het is 10 minuten met de bus en een kwartier met de fiets van station Arnhem.

Wat is je investering?

30 minuten Shiatsu stoelmassage / intake behandeling €45,-.
60 minuten behandeling, intake behandeling of privé les (een dubbele boeking) €90,-

Je kunt een afspraak maken via de online bookingssysteem hieronder.
Je kunt ook persoonlijk een afspraak met mij maken via e-mail of telefoon.

Behandelingen die binnen 24 voor start geannuleerd worden, worden in rekening gebracht.

Of neem contact met mij op voor een afspraak!

Je kunt me altijd bellen of mailen!

Tel. 06-10495821
E-mail: jaana@handsontao.nl