Ik voel kracht, eenvoud en de natuur in jouw manier van lesgeven en masseren. Vol beelden en metaforen, intuïtie, kennis en gevoel.
Where Scandinavië meets Asia! 🙂 Sober, eenvoud, natuur, stilte, kracht.

– Evelien Berghuis

Wat voor mij bijzonder is dat jouw manier van vorm geven de dingen simpel maken terwijl ze een heel proces zijn. Dit geeft de kwaliteit van de opleiding weer. Ik voel dat het me erg verrijkt daar ben ik dankbaar voor. Blij dat ik je heb gevonden.

– Marielle Renckens

Ik vind het fijn dat alle trainingen die Jaana geeft op een of andere manier in elkaar over lopen. Het is een heel mooi geheel. En wat je de eerste keer dat je hoort misschien nog niet begrijpt komt op een ander moment weer terug en dan snap je het wel.

– Denise Ferron

De manier waarop de training gegeven wordt vind ik vooral heel praktisch gericht, met een theoretisch accent ertussendoor. Hierdoor sluit hij goed aan bij de manier waarop ik leer.

– Casper Boon

(Over de online training) Zeer interessante stof, nieuwe denkwijze, sterke theorie, goede opdrachten om de stof eigen te maken, interactieve sessies waarbij ik vragen mocht stellen over dingen die ik niet begrijp, mogelijkheid om ook via het forum vragen te stellen en interactie te hebben met andere studenten. Ik miste wel de interactie/fysieke aanwezigheid met andere studenten vanwege de afstand – maar dat is natuurlijk de reden waarom het een onlinetraining heet!

– Christiana Bairaktari

Leerzaam, inspirerend en plezierig. Dat zijn de kernbegrippen voor mij bij de cursus bij Jaana. En…. je kunt snel echt iets voor anderen betekenen.

– Harvey de la Rambalje

De wijze lessen van Jaana hebben bij mij tot blijvende veranderingen geleid in de manier waarop ik naar mensen, welzijn en gezondheid kijk.

– Jan Boekestijn

Fijne training. Gelijk praktisch toepasbaar. Jaana heeft hart voor het vak en dat voel je.

– Irina

Jaana laat zien dat als je helemaal jezelf bent mag een andere dat ook zijn. Het is een geweldige, praktische opleiding met ruimte om in je eigen tempo te leren.

– Carmen Wiesman

Jaana is zelf heel ontspannen, dat is fijn. De technieken die we leren, daar kun je vele kanten mee op. Heel fijn is het om te werken aan en in aanwezigheid. Vele dimensies worden geopend!

– Sara Knap

Ik heb bij Jaana op een heel leuke, interessante en ontspannen manier shiatsu massages leren geven. Jaana legt alles duidelijk uit met praktijkvoorbeelden. Er is een open sfeer in de groep door open houding van Jaana. Prachtig om mensen op deze manier te kunnen helpen, maar het heeft mij persoonlijk ook heel goed gedaan.

– Lydia Rottjers

Vraag hier het GRATIS E-BOEK “De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu” aan

Wanneer je het eBoek hierboven bestelt krijg je als bonus de tweewekelijkse ShiatsuTips met handige tips en interessante artikelen over shiatsu, stoelmassage en Chinese Geneeswijze.
Je privacy is gewaarborgd, je adres wordt niet doorgegeven.

21 september 2018: Start van onze Shiatsu opleiding

Op 21 september start onze Shiatsuopleiding weer! Eerst een half jaar op een massagestoel, dan een half jaar op een massagemat werken.