Je wijze van scholing geeft mij energie en verrijkt mijn behandeling bij cliënten.

– Linda Kreuk

Leuk om je webinar gezien te hebben. Ik zie een enthousiaste vrouw die met veel passie en kennis, wil delen.  Ik houd daarvan. Veel succes met de opleiding.

– Antje de Boer

Je bent een fantastische vrouw die ons in een relatief korte periode zo veel aangereikt, geleerd heeft…heeft doen inzien….heel “ver – rijkend” op alle vlakken.

– Gerd Semal

Als je al Shiatsutherapeut bent is het een fantastische aanvulling. Je leert behandelen op de stoel. Maar je groeit ook als behandelaar. Je zelfvertrouwen groeit. Je leert goed voor jezelf zorgen. Je krijgt praktische handvatten aangereikt.  Ik ben heel dankbaar en blij!

– Annet Huizing

Ik ben zeer te spreken over de manier van lesgeven. Ik doe met plezier oefenen en leren.

– Marienke van Polen

Ik zou dit zeker aanraden om de verbindende en persoonlijke karakter van deze opleiding.

– Judy Smedeman

Goede uitleg en begeleiding. Goede training met interessante inhoudelijke kennis.

– Isabel Hoetink

Super fijn, Jaana is rustig en blijft bij haar les en stof die ze wil overbrengen. Dat kan ze heel goed.

– Judy Smedeman

Heel helder. Fijne energie. Persoonlijke aandacht.

– Annet Huizing

Goede uitleg en begeleiding. Goede training met interessante inhoudelijke kennis.

– Isabel Hoetink

Jaana: Geweldig. Inspirerend. Helder. Duidelijk. Respectvol.

– Annet Huizing

Ik vind de opbouw heel erg fijn. De lezingen en de tcg theorie worden in overzichtelijke modules gegeven Ook de praktijklessen zijn heel leerzaam

– Judy Smedeman

Ik vind het fijn dat theorie en praktijk in samenhang worden onderwezen. Ik vind het fijn dat intuïtie ruimte krijgt.

– student Zang Fu jaar

Jaana is heerlijk haar eigen. Het is een warm bad waarin je terecht komt.

– student stoelmassage

Tegen geïnteresseerden zou ik willen zeggen: áls je een stoelmassagetraining wilt volgen, volg dan deze! Compleet, uitgebreid, het biedt alles wat je zou willen leren.

– student stoelmassage

Wat zou ik zeggen erover? Meedoen, je hebt niet het gevoel van afstand tussen lesgever en student, dat vind ik heel bijzonder. En ja, heel warm naar de mensen toe.

– Gerd Semal

Wat ik zou zeggen…doen! En waarom…je wordt er blij van op de manier hoe de stof gebracht eigen gemaakt wordt.

– student stoelmassage

Heldere uitleg en ook prettig om naar te luisteren hier kan ik meteen mee aan de slag. Fijn ook, de meditatie vooraf en de oefeningen. Goede aandacht voor de aanraking en de houding. En voor je eigen intenties.

– Hanneke Bouman

Een prachtdocente(Jaana) die met de nodige humor, gedrevenheid ons begeleidt. Fantastisch is dat je haar mailen kan en dat ze steeds tijd voor je maakt. Vind ik van een ongezien niveau. Het is een warme, hartelijke vrouw!

– Gerd Semal

Jaana is een pracht mens. Ze laat je in je waarde. Ze is grappig en geeft leuke lessen.

– Debby Gerhards

Wat vond je van de docent: Fijn! Ze legt goed uit en ook met wat humor en doet het goed voor. Heeft ook veel aandacht voor iedereen

– Hanneke Bouman

Wat is goed aan de training? De Do-In, het oefenen zelf, de strekkingen van de laatste les waren ook Super. Het geheel, de heerlijke pauze met verwennerij en ga zo maar door!

– Gerd Semal

Het zijn leuke lessen gegeven door Jaana. Ze heeft een warme persoonlijkheid waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde. Ze geeft mij een gevoel van vrijheid, dat ik alle ruimte mag nemen voor mijn eigen ontwikkeling.

– Debby Gerhards

Dank Jaana, jullie doen het leuk zo met z’n allen.

– Marienke van Polen

Dank je wel Jaana voor je prachtige en fijne lessen! Ik heb er erg van genoten. En kijk uit naar de volgende lessen. Je bent een bijzonder mooi mens!

– Debby Gerhards

Ik voel kracht, eenvoud en de natuur in jouw manier van lesgeven en masseren. Vol beelden en metaforen, intuïtie, kennis en gevoel.
Where Scandinavië meets Asia! 🙂 Sober, eenvoud, natuur, stilte, kracht.

– Evelien Berghuis

Wat voor mij bijzonder is dat jouw manier van vorm geven de dingen simpel maken terwijl ze een heel proces zijn. Dit geeft de kwaliteit van de opleiding weer. Ik voel dat het me erg verrijkt daar ben ik dankbaar voor. Blij dat ik je heb gevonden.

– Marielle Renckens

Ik vind het fijn dat alle trainingen die Jaana geeft op een of andere manier in elkaar over lopen. Het is een heel mooi geheel. En wat je de eerste keer dat je hoort misschien nog niet begrijpt komt op een ander moment weer terug en dan snap je het wel.

– Denise Ferron

De manier waarop de training gegeven wordt vind ik vooral heel praktisch gericht, met een theoretisch accent ertussendoor. Hierdoor sluit hij goed aan bij de manier waarop ik leer.

– Casper Boon

(Over de online training) Zeer interessante stof, nieuwe denkwijze, sterke theorie, goede opdrachten om de stof eigen te maken, interactieve sessies waarbij ik vragen mocht stellen over dingen die ik niet begrijp, mogelijkheid om ook via het forum vragen te stellen en interactie te hebben met andere studenten. Ik miste wel de interactie/fysieke aanwezigheid met andere studenten vanwege de afstand – maar dat is natuurlijk de reden waarom het een onlinetraining heet!

– Christiana Bairaktari

Leerzaam, inspirerend en plezierig. Dat zijn de kernbegrippen voor mij bij de cursus bij Jaana. En…. je kunt snel echt iets voor anderen betekenen.

– Harvey de la Rambalje

De wijze lessen van Jaana hebben bij mij tot blijvende veranderingen geleid in de manier waarop ik naar mensen, welzijn en gezondheid kijk.

– Jan Boekestijn

Fijne training. Gelijk praktisch toepasbaar. Jaana heeft hart voor het vak en dat voel je.

– Irina

Jaana laat zien dat als je helemaal jezelf bent mag een andere dat ook zijn. Het is een geweldige, praktische opleiding met ruimte om in je eigen tempo te leren.

– Carmen Wiesman

Jaana is zelf heel ontspannen, dat is fijn. De technieken die we leren, daar kun je vele kanten mee op. Heel fijn is het om te werken aan en in aanwezigheid. Vele dimensies worden geopend!

– Sara Knap

Ik heb bij Jaana op een heel leuke, interessante en ontspannen manier shiatsu massages leren geven. Jaana legt alles duidelijk uit met praktijkvoorbeelden. Er is een open sfeer in de groep door open houding van Jaana. Prachtig om mensen op deze manier te kunnen helpen, maar het heeft mij persoonlijk ook heel goed gedaan.

– Lydia Rottjers

Vraag hier het GRATIS E-BOEK “De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu” aan

Wanneer je het eBoek hierboven bestelt krijg je als bonus de tweewekelijkse ShiatsuTips met handige tips en interessante artikelen over shiatsu, stoelmassage en Chinese Geneeswijze.
Je privacy is gewaarborgd, je adres wordt niet doorgegeven.