SHIATSUMASSAGE ALS DE WEG OM JE TALENTEN EN KWALITEITEN VOLLEDIG IN TE ZETTEN

ONZE OPLEIDING IS IETS VOOR JOU ALS JE….

  • alles aan de wereld wilt geven dat je te geven hebt
  • goed voor jezelf wilt zorgen
  • werk voor jezelf wilt creëren waarbij je niet alleen de ander helpt maar dat ook ten goede komt aan je eigen gezondheid en welzijn
  • jezelf helemaal in wilt zetten, je lijf, je hart, je kennis, je ervaring, je liefde, je passie, alles wat je in je vermogen ligt, om anderen te ondersteunen en je zelf te ontwikkelen
  • je talenten wilt ontwikkelen, je kennis en kunde wilt toepassen, je levenservaring wilt delen en je innerlijke wijsheid aan woord wilt laten komen

HERKEN JE JE HIER DEELS OF HELEMAAL IN?

Je ziet het leven als een leerweg om uit te vinden wat jouw unieke bijdrage eraan kan zijn. Je wilt jezelf ontwikkelen en alles wat er in zit aan bod laten komen.

Je wilt veel geven, maar zonder dat het ten koste gaat van jezelf. Je wilt leren om jezelf te zijn, helemaal en echt, en je wilt je eigen talenten benutten.

Je wilt werk voor jezelf creeëren waar dit allemaal kan. Werk dat je dichterbij jezelf brengt en waarvan je geniet… en waarmee je anderen dichterbij henzelf brengt en hen laat genieten.

Het lijkt je geweldig om een eigen praktijk te hebben en mensen behandelingen te geven. Je wilt mensen bemoedigen en ondersteunen, je wilt ze een moment van rust on ontspanning geven en als het van toepassing is wil je ze lichaamsgerichte therapeutische body-mind ondersteuning bieden.

Je wilt echt een verschil gaan maken. Je wilt jezelf volledig inzetten en het op jouw eigen unieke manier doen. Je wilt dat wat jij te geven hebt geven en dat wat bij jouw stroomt de wereld in laten stromen.

HERKEN JE JE HIER IN?

Herken je je in de beschrijving, deels of helemaal? Dan is onze opleiding misschien wel de weg voor jou!

Het doet me zo goed hoe het leven omarmd wordt bij jouw lessen of eigenlijk hoe wij ons mogen laten omarmen door het leven. Voor mij heel bevrijdend.
– Karin Ensing

Vraag hier het GRATIS E-BOEK “De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu” aan

Wanneer je het eBoek hierboven bestelt krijg je als bonus de tweewekelijkse ShiatsuTips met handige tips en interessante artikelen over shiatsu, stoelmassage en Chinese Geneeswijze.
Je privacy is gewaarborgd, je adres wordt niet doorgegeven.