OP EMOTIES GERICHTE BODY-MIND INZICHTEN VAN HANDS ON TAO GEVEN JE MEER BODY ALS BEHANDELAAR; JE BEHANDELINGEN ZULLEN NOOIT MEER HET ZELFDE ZIJN, JE CLIENTEN MERKEN HET VERSCHIL METEEN

Online Training Nieuw Inzicht in Chinese geneeswijze

Chinese geneeswijze is een oosterse, holistische, Body-Mind manier van kijken naar ziekte, gezondheid en genezingsprocessen.

Het past heel goed bij de nieuwe gezondheidtrend die de “Positieve Gezondheid” wordt genoemd en die ook in de reguliere gezondheidszorg meer aandacht krijgt.

Niet op zoek zijn naar wat er “fout” is. Maar Dat Wat Er Is, wat het ook is, ontdekken, respecteren en aandacht geven. Inclusief het vervelende. Inclusief het mooie. Inclusief het zwakke. Inclusief het sterke. Inclusief Alles Wat Er Is.

Zodat er ruimte ontstaat voor Dat Wat Er Wil Gebeuren.

Online Chinese geneeswijze

Deze training heeft me inderdaad Inzicht gegeven in de Chinese Geneeswijze. Ik vertrouw nu op het ‘zijn’ in mijn Hara, ik vertrouw veel meer op mijn intuïtie, en ik vind het super dat ik kan benoemen wat ik gedaan heb. Het is inderdaad het ‘cement’ gebleken dat alle kennis en ervaring aan elkaar bindt.
– Mariska van Seventer

EEN NIEUWE MANIER VAN KIJKEN

Dit is een training in Traditionele Chinese Geneeswijze. Het gaat over Yin en Yang, over meridianen, over 5 elementen, over de interne organen en over de Qi (levensenergie). Maar dan wel op een “nieuwe” wijze, de Hands On Tao wijze.

Nieuw Inzicht In Chinese geneeswijze van Hands On Tao is geënt op de traditionele Chinese geneeswijze maar op een manier dat het moeiteloos te volgen is voor onze moderne, westerse geest.

Deze training is vol nieuwe inzichten, praktische toepasbaarheden, diepgaande methodieken. Klaar om in het dagelijkse leven uit te leven, echt je eigen te maken, anderen mee te ondersteunen, jezelf mee te begrijpen.

Deze inzichten kun je gebruiken om je eigen leven te verrijken en om anderen te helpen.

Je leert Hart (het voelen), Hoofd (het weten) en Hara (=buik) (het doen) met elkaar te laten samenwerken! En wanneer Hart, Hoofd en Hara op een lijn staan gaat er iets stromen en kan de magie gebeuren!

Volgens mij zijn jouw bevindingen een soort missing link voor veel mensen die hier in Nederland opgeleid zijn en niet opgegroeid zijn vanuit een taoistische culturele achtergrond.
– Silvy van den Berge

BIJSCHOLING VOOR MASSEURS, ZOEKERS, COACHES EN BEGELEIDERS

De training is vooral gericht op het toepassen van de Taoïstische inzichten van Chinese geneeswijze binnen lichaamsoefeningen en Shiatsu behandelingen, ook al kunnen de inzichten ook toegepast worden gewoon in het dagelijkse leven. Of binnen massage of coaching of begeleiding van anderen.

Deze training kan je eerste kennismaking met Chinese geneeswijze zijn. De training is ook geschikt voor je als je de Chinese geneeswijze (TCG) al kent, want op deze manier heb je het waarschijnlijk nog niet bekeken. Laat je verrassen!

Deze training is een voorbeeld van hoe we de diepgaande, spirituele Taoistische principes naadloos kunnen koppelen aan ons dagelijkse leven, werken en beoefening.

Het mooiste compliment vond ik toch wel dat een cliënt na de behandeling zei dat het anders voelde dan voorheen. Met nog meer aandacht en gevoel.  Mooi om te ervaren hoe het direct doorwerkt. En inmiddels krijg ik vaak van nieuwe cliënten te horen dat ze nog nooit zo’n bijzondere, effectieve en intense behandeling hebben gehad. En ze maken allemaal een nieuwe afspraak, dus voor mij en mijn praktijk is deze cursus super geweest en een mooie aanvulling voor de verdieping in Traditionele geneeswijze.
– José Wisselo

EEN UNIEKE TRAINING IN TRADITIONELE CHINESE GENEESWIJZE

  • Verrassende lessen, vernieuwende aanpak

  • Je kunt werken vanuit je eigen nieuwsgierigheid
  • Het geeft je een nieuwe blik op oosterse geneeswijzen

  • Diepgaande visie en kennis

  • Praktisch en toegankelijk

  • Altijd uitgaande van eigen, dagelijkse ervaring

Wat ik leer heeft zeker invloed op mijn werk, precies zoals je beschrijft. Het geeft me vooral zekerheid en inspireert me.
– Frederike Spits

Ik voel kracht, eenvoud en de natuur in jouw manier van lesgeven. Vol beelden en metaforen, intuïtie, kennis en gevoel.
Where Scandinavië meets Asia! 🙂 Sober, eenvoud, natuur, stilte, kracht.
– Evelien Berghuis

WAT HOUDT HET IN

Dit is een intensieve training. Onderschat het niet!

De training bestaat uit 8 modules.

De modules bestaan uit audiolessen, lesmateriaal en online opdrachten.

Elke module vraagt minimaal 8 uur studietijd.

Het is mogelijk om vragen te stellen en te brainstormen via Facebookgroep “Hands On Tao Community”.

Je kunt regelmatig deelnemen aan gratis Hands On Tao online sessies.

Er is een mogelijkheid om aanvullende individuele sessies te boeken.

Er is een mogelijkheid om een examen te doen.

WAT IS NODIG OM DEZE TRAINING TE KUNNEN VOLGEN

Om deze training te kunnen volgen is het nodig dat je om kunt gaan met online werk. De training staat in een online omgeving. Verder maken we gebruik van Zoom. Moeilijk is het allemaal niet, maar enige online handigheid is wel nodig.

Wat ook nodig is, is minstens een klein beetje ervaring met massage.

Het is ook nodig dat je de teksten die er aangeboden worden echt goed doorleest, de audiolessen met aandacht volgt en de oefeningen die aangeboden worden allemaal helemaal doet.

Heb je de tekst tot hier bijvoorbeeld van woord tot woord gelezen? Of ben je van plan om het te doen als je interesse gewekt is? Als dat niet zo is dan is het niet handig om deze training te gaan volgen want het is zonde van je geld en zonde van mijn tijd.

HOEVEEL KOST HET

De Training Nieuw Inzicht in Chinese geneeswijze kost €397,-.

De aanvullende, individuele sessies en het examen kosten €90,- per sessie/examen. Het is niet nodig om aanvullende sessies te boeken, maar het kan. Het is ook niet nodig om een examen te doen, maar het kan.

AANMELDEN

Als je op de bestelknop drukt kun je via IDEAL betalen en krijg je toegang tot de training. Je krijgt ook een e-mail met verdere informatie.

GARANTIE

Als de training niet aan je verwachtingen voldoet kun je binnen 14 dagen na je aanmelding je deelname kosteloos en zonder opgave van redenen annuleren. Het geld wordt teruggestort.

VRAGEN

Heb je vragen? Je kunt me altijd e-mailen met je vragen! Ik geef graag antwoord.

Je kunt ook een afspraak maken voor een telefonische sessie om zaken te bespreken.

Mijn e-mail adres is: jaana@handsontao.nl

Vraag hier het GRATIS E-BOEK “De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu” aan

Wanneer je het eBoek hierboven bestelt krijg je als bonus de tweewekelijkse ShiatsuTips met handige tips en interessante artikelen over shiatsu, stoelmassage en Chinese Geneeswijze.
Je privacy is gewaarborgd, je adres wordt niet doorgegeven.