HOE JE EEN MASSEUR OF THERAPEUT WORDT DIE WERKT MET KENNIS EN INTUÏTIE

onze opleidingen leiden je op tot een professionele TAO Style Shiatsu behandelaar

Praktijkopleiding Basis Shiatsu

Shiatsu leren begint op de mat. Ook als je puur en gewoon een geweldige stoelmasseur wilt worden is het beste startpunt op de mat. Op de mat leer je je lijf echt goed te gebruiken. Je leert de principes van Shiatsu toe te passen. En je kunt je door gaan ontwikkelen tot een behandelaar die allerlei situaties aan kan.

De basisopleiding bestaat uit 12 dagen. Aangevuld met een theorietraining vormt het de opleiding tot erkende, gediplomeerde Tao Shiatsu masseur. Het is ook mogelijk om alleen de praktijklessen te volgen voor een Certificaat.

Dit is een opleiding die in eerste instantie puur gaat over jezelf. Je lijf goed leren kennen, jezelf diepgaand ontwikkelen, precies zoals het voor jou goed is. Deze opleiding is een startpunt van een levensveranderend pad. En misschien ook een startpunt van een nieuwe carrière als een professionele behandelaar.

Van harte welkom om TAO Style Shiatsu te leren!

Start in februari. 12 lesdagen en een online training 30 ECT. Zonder online training 22 ECT.

Geaccrediteerd door KTNO.

Opleiding tot een gediplomeerde Shiatsu Stoelmasseur

Als je deze intensieve opleiding aangaat kun je al snel je eigen stoelmasseurspraktijk starten. Je gaat echt de diepte in met shiatsu en Chinese geneeswijze. Je wordt een erkende stoelmasseur met voeten stevig op de grond, een open hart en een helder hoofd.

Als je een beetje bent zoals ik en de meeste mensen die naar mijn trainingen komen, wil je van het leven genieten, je maximaal ontwikkelen en geven wat je te geven hebt. Je wilt je levenservaring, talenten en inspiratie zo goed als het kan gebruiken om jezelf en anderen vooruit te helpen. Dat is waar je het voor doet; dat is wat het leven de moeite waard maakt. Als je dat herkent dan is werken als Shiatsu Stoelmasseur misschien iets dat precies bij je past.

Als stoelmasseur kom je in bedrijven en geef je vaak behandelingen tijdens evenementen. Je krijgt veel mensen onder je handen en kunt snel tot de kern van de zaak doordringen. De contacten die je tijdens de korte behandelingen opdoet zijn vaak verrassend diep en betekenisvol.

Een van de voordelen van stoelmassages geven is dat het heel moeiteloos en licht werk is. En toch kun je veel voor de mensen betekenen. Stoelmassage zoals je dat bij ons leert is gewoon shiatsu op een massagestoel. Het doet in diepgang niet onder voor een andere Shiatsu behandeling.

Start in september. 12 lesdagen en een online training. 30 ECT.

Geaccrediteerd door KTNO.

Opleiding tot een gediplomeerde TAO Shiatsutherapeut

Onze therapeutenopleding is een proces dat zo veel meer is dan alleen een opleiding tot een geweldige behandelaar. Je maakt Shiatsu je echt eigen, op jouw manier. Uiteindelijk ontwikkel je van daaruit je eigen stijl en je eigen concept of training. Als je klaar bent met deze opleiding heb je iets wat tot het bot van jezelf is. Iets waarmee je de wereld in kan en waarmee je jezelf verder kunt gaan ontwikkelen.

Het eerste jaar wordt gevormd door de opleidingen tot TAO Shiatsumasseur en Shiatsu Stoelmasseur. Daarna ga je verder met de therapeutische vorming, meridiaanleer, 5 elementen leer, Zang Fu leer. Je leert Chinese geneeswijze toepassen binnen Shiatsu behandelingen. Je leert mensen begeleiden binnen hun processen. Je wordt een bijzondere therapeut, eentje zonder opsmuk, een die af en toe, als het moment er is, heel dichtbij mag komen en het echte mag raken.

Onze stijl kenmerkt zich door rust, aandacht en openheid. Het is werken met kennis en intuïtie. Je leert samen zoeken naar dat wat werkt, je leert de open deur te vinden, je leert je af te stemmen en aan te sluiten. Elke behandeling is een avontuur dat je samen met de ander aangaat.

Start in februari en in september. 4 jaar, 216 ECT.

Geaccrediteerd door KTNO, ZHONG en Shiatsu Vereniging Nederland.

Vraag hier het GRATIS E-BOEK “De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu” aan

Wanneer je het eBoek hierboven bestelt krijg je als bonus de tweewekelijkse ShiatsuTips met handige tips en interessante artikelen over shiatsu, stoelmassage en Chinese Geneeswijze.
Je privacy is gewaarborgd, je adres wordt niet doorgegeven.

16 februari 2019: Start van onze Shiatsu opleiding

Op 16 februari start onze Shiatsuopleiding weer!