SHIATSU CURSUSSEN

leer werken en leven vanuit de Hara

Basistraining Shiatsu

In 12 dagen leer je de basis van Shiatsu. Je leert behandelingen geven op een massagemat en zittend op een gewone stoel. Deze training is heerlijk voor je eigen lijf, hart en ziel. Je leert werken en leven vanuit de Hara (=het centrum), je krijgt heerlijke behandelingen en je leert je eigen lijf kennen op een nieuwe manier.

Ook een fantastisch als toevoeging aan de Stoelmassage opleiding…..

ONLINE CURSUSSEN

maak kennis met onze speciale naadloze koppeling tussen theorie en praktijk

Minicursus Meridianen

In Shiatsu werken we met meridianen, de routes waarlangs onze aandacht door het lichaam stroomt. Energiebanen worden ze ook genoemd…. Bestel deze 5 delige online Minicursus en je snapt wat meridianen zijn en hoe het systeem in elkaar steekt.

Op deze manier heb je meridianen nog niet bekeken! Ook interessant voor mensen die meridianen al kennen….

Training Nieuw Inzicht in Chinese Geneeswijze

Een unieke training om Chinese geneeswijze echt van binnenuit te leren begrijpen en tijdens massagebehandelingen te leren toe te passen. Nergens anders kun je Chinese geneeswijze op deze praktische, toegankelijke en toch diepgaande wijze leren.

Dit is de Hands On Tao Style naadloze koppeling tussen theorie en praktijk…

INTERNATIONALE NASCHOLING (IN ENGELS)

sprankelende avonturen voor Shiatsutherapeuten en Shiatsustudenten

Bill Palmer; Movement Shiatsu

Bill Palmer is een Engelse shiatsudocent en een belangrijke inspiratiebron van onze shiatsutijl. Bill is een bijzondere leraar met veel impact binnen de internationale Shiatsuwereld. 27, 28 en 29 maart (voor mensen die al eerder met hem gewerkt hebben) en 12 en 13 december (voor iedereen) 2020 komt hij weer naar Wageningen. Deze weekenden zijn diepgaande nascholingen voor mensen die werken met Shiatsu als body-mind lichaamswerk.

Vraag hier het GRATIS E-BOEK “De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu” aan

Wanneer je het eBoek hierboven bestelt krijg je als bonus de tweewekelijkse ShiatsuTips met handige tips en interessante artikelen over shiatsu, stoelmassage en Chinese Geneeswijze.
Je privacy is gewaarborgd, je adres wordt niet doorgegeven.