CURSUSSEN EN WORKSHOPS VOOR IEDEREEN

maak kennis met Shiatsu en onze speciale manier van werken

Minicursus Meridianen

In Shiatsu werken we met meridianen, de routes waarlangs onze aandacht door het lichaam stroomt. Energiebanen worden ze ook genoemd…. Bestel deze 5 delige online Minicursus en je snapt wat meridianen zijn en hoe het systeem in elkaar steekt.

Op deze manier heb je meridianen nog niet bekeken! Ook interessant voor mensen die meridianen al kennen….

Basis Shiatsu in 12 dagen

Shiatsu leren begint op de mat. Ook als je puur en gewoon een geweldige stoelmasseur wilt worden zijn deze lessen een bijna onmisbare toevoeging. Op de mat leer je je lijf echt goed te gebruiken. Je leert de principes van Shiatsu toe te passen. En je kunt je door gaan ontwikkelen tot een behandelaar die allerlei situaties aan kan.

Ook als opfrissing voor mensen die al eerder met Shiatsu bezig zijn geweest. Of als een training puur en alleen voor je eigen gezondheid en welzijn.

Deze training is de “basis” van ons Instituut. Het vormt de fundering onder alle andere trainingen.

CURSUSSEN EN WORKSHOPS VOOR SHIATSUTHERAPEUTEN EN SHIATSUSTUDENTEN

verrassende lessen, nieuwe inzichten, genieten en ontspannen leren

Weekend Touch of TAO (De 6 aanrakingen + 5 elementen diagnostiek)

Laat je raken door de wijsheid van de 5 elementen!

In 2 dagen leer je een eenvoudige maar diepgaande behandelmethodiek waarmee je emoties helpt verwerken en transformeren. Na deze heerlijk ontspannen, maar verrassend leerzame dagen kun je je nieuwe inzichten meteen in de praktijk toe gaan passen.

Dit weekend is de “parel” van ons Instituut. Het vormt het hart van alle trainingen.

Masterclass Shiatsu Stoelmassage

Je leert drie verschillende massagebehandelingen op een massagestoel, maar je leert nog veel meer. Via oefeningen, meditaties, massages en theorie, werk je aan de kwaliteit van je aanraking en aan je eigen lichaamsbewustzijn en aanwezigheid. Je leert je gevoel te volgen en ondertussen weten wat je aan het doen bent. Je leert samen zoeken naar dat wat werkt. Na 6 lesdagen, 60 oefenbehandelingen en 7 theorievragen krijg je een certificaat Shiatsu Stoelmasseur.

Deze training is de praktische basis. Je leert alle “7 dingen die ertoe doen tijdens een massagebehandeling” in de praktijk toe te passen. Deze training staat voor de Hara van ons Instituut.

Online training Nieuw Inzicht in Chinese geneeswijze

Na deze online training (interactief studeren in je eigen tijd en in je eigen tempo!) ken je alle belangrijke begrippen van de Chinese geneeswijze en kun je ze in de praktijk toepassen.

Geen saaie zelfstudie lessen maar levendig, interactief leren.

Deze training is het theoretische fundament van ons Instituut. Het staat voor het verbinden van het Hoofd met Hart en Hara.

INTERNATIONALE NASCHOLING (IN ENGELS)

sprankelende avonturen voor Shiatsutherapeuten en Shiatsustudenten

Bill Palmer; The Six Forms of Touch

Bill Palmer is een Engelse shiatsudocent en een belangrijke inspiratiebron van onze shiatsutijl. Bill is een bijzondere leraar met veel impact binnen de internationale Shiatsuwereld. 25+26 mei 2019 en 14+15+16 juni 2019 komt hij weer naar Wageningen. Thema: “The Six Forms of Touch” (iets heel anders dan mijn 6 aanrakingen!!!). Deze weekenden gaat over hoe je je aanraking aan kunt passen aan de emotionele/spirituele/mentale processen waar de ander in zit.

“The Healing Points”, internationale Shiatsu Intensive in Finland van 25 juli t/m 1 augustus 2019

Tijdens deze Finland Experiece gaan we terug naar mijn wortels: hier in het midden Finland heb ik mijn kinder-zomers doorgebracht.

Je leert een doelgerichte, maar toch heerlijke en liefdevolle Shiatsubehandeling geven vanuit kennis van The Healing Points. Dit is werken met kennis en intuïtie!

Dit is een nascholingscursus voor Shiatsutherapeuten en Shiatsu studenten. Het wordt gegeven in samenwerking met de Finse Annika Sarvela. Lestaal is Engels, lesmaterialen in het Nederlands. Naast de lessen is er volop ruimte om te genieten van een heerlijke Shiatsu-Yoga-Do In-Meditatie vakantie.

Vraag hier het GRATIS E-BOEK “De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu” aan

Wanneer je het eBoek hierboven bestelt krijg je als bonus de tweewekelijkse ShiatsuTips met handige tips en interessante artikelen over shiatsu, stoelmassage en Chinese Geneeswijze.
Je privacy is gewaarborgd, je adres wordt niet doorgegeven.