CURSUSSEN EN WORKSHOPS

verrassende lessen, nieuwe inzichten, genieten en ontspannen leren;
zowel voor beginners als voor masseurs en therapeuten.

Workshop Touch of TAO (voorheen De 6 aanrakingen)

Laat je raken door de wijsheid van de 5 elementen!

In 1 dag leer je een eenvoudige maar diepgaande behandeling waarmee je emoties helpt verwerken en transformeren. Na deze heerlijk ontspannen, maar verrassend leerzame dag kun je je nieuwe inzichten meteen in de praktijk toe gaan passen.

Deze workshop is de “parel” van ons Instituut. Het vormt het hart van alle trainingen.

Masterclass TAO Stoelmassage

Je leert drie verschillende massagebehandelingen op een massagestoel, maar je leert nog veel meer. Via oefeningen, meditaties, massages en theorie, werk je aan de kwaliteit van je aanraking en aan je eigen lichaamsbewustzijn en aanwezigheid. Je leert je gevoel te volgen en ondertussen weten wat je aan het doen bent. Je leert samen zoeken naar dat wat werkt. Na 6 lesdagen, 60 oefenbehandelingen en 7 theorievragen krijg je een certificaat TAO Stoelmasseur.

Deze training is de praktische basis. Je leert alle “7 dingen die ertoe doen tijdens een massagebehandeling” in de praktijk toe te passen. Deze training staat voor de Hara van ons Instituut.

Online training Nieuw Inzicht in Chinese geneeswijze

Na deze online training (interactief studeren in je eigen tijd en in je eigen tempo!) ken je alle belangrijke begrippen van de Chinese geneeswijze en kun je ze in de praktijk toepassen.

Geen saaie zelfstudie lessen maar levendig, interactief leren.

Deze training is het theoretische fundament van ons Instituut. Het staat voor het verbinden van het Hoofd met Hart en Hara.

NASCHOLING

sprankelende avonturen voor masseurs en massagetherapeuten

Bill Palmer; Aligning Body and Mind

Bill Palmer is een Engelse shiatsudocent en een belangrijke inspiratiebron van onze shiatsutijl. Bill is een bijzondere leraar met veel impact binnen de internationale Shiatsuwereld. 26+27 mei 2018 komt hij weer naar Wageningen. Thema: “Aligning Body and Mind”. Dit weekend gaat over harmonie vinden tussen onze innerlijke spontaniteit en de vaststaande patronen die ontstaan als reactie op verwachtingen van de buitenwereld.

“The Touch of the 5 elements” internationale Shiatsu Intensive in Marokko van 11 t/m 18 maart 2018

Als behandelaar weet je dat je mensen diep kunt raken met je behandelingen. Maar weet je ook hoe je doelbewust emotionele processen kunt begeleiden? Tijdens deze Internationale Shiatsu Intensive leren we de 5 elementen te gebruiken om vanuit respect voor ieders eigenheid ruimte te maken voor dat wat er is. Zodat er transformatie kan volgen.

Dit is een nascholingscursus voor masseurs en massagetherapeuten. Het wordt gegeven in samenwerking met de Finse Annika Sarvela. Lestaal is Engels, lesmaterialen in het Nederlands. Naast de lessen is er volop ruimte om te genieten van een heerlijke Shiatsu-Yoga-Do In-Meditatie vakantie.

Vraag hier het GRATIS E-BOEK “De 7 pijlers van Tao Style Shiatsu” aan

Wanneer je het eBoek hierboven bestelt krijg je als bonus de tweewekelijkse ShiatsuTips met handige tips en interessante artikelen over shiatsu, stoelmassage en Chinese Geneeswijze.
Je privacy is gewaarborgd, je adres wordt niet doorgegeven.

21 september 2018: Start van onze Shiatsu Opleiding

Op 21 september start onze Shiatsuopleiding weer! Eerst een half jaar op een massagestoel, dan een half jaar op een massagemat werken.